Unik Bar Tirane

Unik Bar Tirane

“Unik Fitness Bar” zë nje siperfaqe prej 400 m2 dhe eshte pjese e nje klubi fitnesi te ndodhur në katet sociale te nje ndërtese shumëkatëshe për banim.
Kerkesa e investitorit ishte qe te projektohej nje bar kafe me kushte komode e stilit Lounge ku te dominonte ngjyra e bardhe, e cila do te sherbente si per anëtarët e klubit te fitnesit  por edhe njerëz të tjerë në kërkim
të një ambienti social me atmosferë relaksuese dhe të kënaqshme .

Sfida jonë ishte të transformonim një hapësirë të zakonshme të copëzuar nga “një pyll” kollonash betoni, tubash shkarkimi dhe kafazi i shkallëve, në një hapësirë dinamike me përjetime estetike intensive.

Ne krijuam një koncept duke i stilizuar kollonat ne menyre figurative si pemë te integruara brenda design duke percaktuar formen e kompozimit si nje peisazh artificial i frymëzuar nga natura.

Qellimi ynë ishte të krijonim nje ndërveprim mes formave organike dhe ndriçimit dekorativ.

Bari është i rrethuar nga një fasade xhami me cilësi të lartë dhe eshte i pajisur me teknologji moderne te klimatizimit te ajrit, sistemeve audiovizuale dhe te ndricimit, si dhe mobilje të rehatshme dhe një banak që rrjedh përgjatë murit duke përqafuar një vinoteke me stil mesdhetar.

Eleganca skulpturale e formave fluide, energjia e linjave te lakuara e formave dekorative te drites ne tavan brenda ambientit te ngrohte krijojne nje vend unik mbreslenes.