2013

Unik Bar Tirane

Unik Bar Tirane

“Unik Fitness Bar” zë nje siperfaqe prej 400 m2 dhe eshte pjese e nje klubi fitnesi te ndodhur në katet sociale te nje ndërtese shumëkatëshe për banim. Kerkesa e investitorit ishte qe te projektohej nje bar kafe me kushte komode…
Read more