Objekt Banimi dhe Sherbimesh 2 , 7 kat

Objekt Banimi dhe Sherbimesh 2 , 7 kat

Fillon puna per ndertimin e Objektit te Banimit dhe Sherbimeve 2 , 7 kat ne rrugen Konferenca e Pezes . Investitor : Lorena Shpk , Projektuar nga Ecodesign Architects & Consultants